Сдружение БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА, Казанлък, Ви кани да влезете в ботушите на Дядо Коледа ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

Сдружение БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА, Казанлък, Ви кани да влезете в ботушите на Дядо Коледа ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

Oтново е декември. Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма, картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Едновременно край и ново начало. 

И тази година бе пълна с предизвикателства към нас, към хората, към света…

Но се убедихме, че желанието да творим Добро, не е угаснало!

Вярваме, че ни очакват - топли и светли Коледни празници!

Именно това е нашата цел – да помогнем да се случи, в повече семейства, да усмихнем децата и стоплим сърцата на близките им, на хората, които се грижат за тях.

Година след година, вече десет поред, екипът на сдружение „Бъдеще за децата“ ще обедини казанлъчани и приятели от близо и далеч под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

Всеки, който иска да влезе в обувките на дядо Коледа и да усмихне деца и младежи, лишени от родителски грижи, деца в риск или неравностойно положение, може да се включи в кампанията от днес до 12-и декември.

 Тази година в кампанията са включени 220 „коледни приказки“.

Вълшебните елхи на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са вече по местата си – във фоайето на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, (до парк „Розариум“) и в магазин „Вимакс“ (посока с. Бузовград).

Нашите елхи са специални. Те са украсени с коледни играчки и плик към тях. Когато ги отворите ще прочетете истории на деца, с които работим. Специалните писма съдържат информация за нашите герои и семействата им и евентуален подарък, за който си мечтае. Всяка история има номер, който ще помогне пакетът да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им. Към инициативата за пореден път се присъединяват и служителите на Арсенал АД /Завод 1, Производствен отдел 105 и Завод 5/, Направление качество 390, Хотел Севтополис Медикал & СПА в град Павел Баня, и още една фирма от нашия град, които вече си избраха истории на деца в риск.

За нас е чест, че толкова години поред, тази кампания е част от Празниците и на наши приятели и съмишленици. Благодарим за доверието и подкрепата, на всички тях!

 #АкцияДядоКоледа Ако искате да се включите в големия отбор помощници на Дядо Коледа е необходимо да сторите следното:

 

  • събудете Коледното си настроение и дух!;
  • харесайте страницата ни във Facebook – сдружение „Бъдеще за децата“, за да следите в развитие;
  • изберете локация – ул. „Войнишка“ 25 – КСУДС или магазин „Вимакс“ гр. Казанлък;
  • вземете плик с историята на дете (и номера в него) от елхичката със себе си;
  • прочетете историята на детето;
  • купете подходящ подарък за детето;
  • опаковайте подаръка – в кутия или плик (по ваш избор);
  • залепете номера от плика върху пакета;
  • поставете подаръка под елхата, от която сте взели плика.


Може да дарите повече от един подарък, за едно или повече деца!

Коледната играчка прикрепена към плика е за Вас, поставете я на Вашата Коледна елха, за да напомня за жеста, който правите към едно дете и неговото семейство! 

„Всяка година в кампанията се включват все повече и повече добротоворци, което означава и повече подаръци, за децата. Ще се радваме и тази Коледа, хората да прегърнат каузата и заедно да успеем да помогнем на колкото се може повече деца и техните семейства!“ 

„Акция Дядо Коледа” стартира на 01.12.2022г . и ще продължи до 14.12.2022 г. и се реализира с подкрепата на магазин „Вимакс" и Община Казанлък.

 
За контакти:

Сдружение „Бъдеще за децата“

Невена Трифонова 0888907507

e-mail: mladenova.veni.trifonova@gmail.com

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG