Областният лидер на партията на Волен Сидеров - Илиян Тодоров: АТАКА в Благоевград се е разпаднала единствено и само в болните мозъци на част от изгоненото бившо ръководство и предателя Огнян Тетимов

Областният лидер на партията на Волен Сидеров - Илиян Тодоров: АТАКА в Благоевград се е разпаднала единствено и само в болните мозъци на част от изгоненото бившо ръководство и предателя Огнян Тетимов

Областният лидер на партията на Волен Сидеров - Илиян Тодоров: АТАКА в Благоевград се е разпаднала единствено и само в болните мозъци на част от изгоненото бившо ръководство и предателя Огнян Тетимов

Петричкият депутат да каже къде започна работа сина му и дали е зависим от МВР, дали се продаде на ГЕРБ, дали взима по 50 000 лв. от Дянков, Цветанов и Борисов на тримесечие от открадната ни субсидия

 

Илиан Сашов Тодоров е роден на 1 ноември 1980 г. в град София. Завършва висше икономическо образование в УНСС-гр. София. Завършва с отличие и магистърска степен във Военна Академия “Георги С. Раковски” – национална сигурност и отбрана. Специализира в десет учебни заведения в САЩ и Германия, част от които Джон Хопкинс, Джордж Маршал, Щатския Департамент за национална сигурност и други, в насока анти-тероризъм и оръжия за масово унищожение. През 2010 г. изнася научен доклад на тема : “Опасността от придобиване на оръжия за масово унищожение от страна на терористични организации”. През 2011 г. започва работа в ПП “АТАКА” като регионален координатор за Югозападна България. Илиан Тодоров е сътрудник в парламентарната комисия по външна политика и отбрана от квотата на партия АТАКА. Владее английски, руски и испански език.

 

- Вие сте новият областен лидер на ПП „Атака”, какво се случва с местната структура в Пиринско? Много хора смятат, че се е разпаднала, има ли Атака в Благоевград?

 

- АТАКА в Благоевград се е разпаднала единствено и само в болните мозъци на част от изгоненото бившо ръководство и предателя Огнян Тетимов. Виждам някакъв извратен и изкуствен ентусиазъм да се разпространяват подобни лъжи, а това не е повод за радост, просто защото ако АТАКА липсва, то системата на грабежа ще си продължи с пълна сила. Няма да има кой да притеснява сатрапите на България. Няма да има и алтернатива за България. Цялото старо ръководство в Благоевград е сменено. В лицето на бъдещото ръководство, което ще бъде обявено официално съвсем скоро виждам едни високо образовани и ерудирани хора, които могат и ще спомогнат с много за патриотизма в Пиринско, за по-стойностен живот на гражданите. АТАКА има своите членове, активисти и симпатизанти в града. Другото е несериозно. Структурите на  ПП „АТАКА” в Пиринско са си на място. Членовете и активистите на АТАКА се подготвят за провеждането на референдума за ядрената енергетика през януари 2013, и разбира се за предстоящите парламентарни избори.

 

- Бившият лидер на партията Огнян Тетимов прави сдружение „Патриот”, ще привлече ли така привържениците на Атака в Югозапада? Каква според вас е целта му?

 

- Тетимов може да прави ако иска и сдружение „Предател”, но преди това е длъжен да напусне 41-то Народно Събрание. Той е там с гласовете на АТАКА. Той продаде и предаде избора на народа. Тетимов не е независим, избран е от АТАКА! Сега Тетимов го играе независим, гласува в полза на гробокопачите от ГЕРБ и благодарение на неговия глас в полза на ГЕРБ България потъва ужасно. Тетимов не може да привлече привърженици на АТАКА, просто защото хората го мразят. Те знаят, че той е предател. Те знаят, що за човек е същият. Известно време след предателството си, Тетимов идваше да се моли на лидера Волен Сидеров да се върне в парламентарната група на АТАКА. Сами разбирате, че това няма как да се случи. Тетимов да излезе и да каже дали се продаде на ГЕРБ, дали взима по 50 000 лв. от Дянков, Цветанов и Борисов на тримесечие от открадната субсидия на АТАКА, и тогава да си играе на патриот. Самият Цветан Цветанов призна, че ГЕРБ плаща по 17 000 лв. на месец на отцепниците от АТАКА, сред които е и Тетимов. Нека Тетимов да отрече, нека каже, че Цветанов лъже. Да каже къде започна работа сина му след предателството му, и дали е зависим от МВР. Тогава, аз ще излеза с документи и ще коментираме отново. Целта на Тетимов, като кученце на Борисов е да лае по най-големия противник на ГЕРБ в лицето на Сидеров и АТАКА. Това е целта.

 

- На местните избори през 2011 година имахте кандидатура за кмет в лицето на Надежда Барбазова, остава ли тя в редовете на Атака? Какви са отношенията ви с другите представители на партията в региона?

- Всички знаем, че като кандидат за кмет на Благоевград Надежда Барбазова не успя да се справи добре. Аз не съм доволен от работата и като цяло. Резултатите от изборите за местна власт не са повлияли над решението ми. Реално именно по времето на Тетимов, организацията в Благоевград не е функционирала под ръководството на Барбазова. Нямаше никаква активност от тяхна страна, никакви реални и конструктивни действия. Никакви инициативи и решения в насока подобряване живота на благоевградчани.

 

- Как виждате състоянието на област Благоевград – социално, икономическо, политическо?

- Социалното, икономическото и политическото състояние на областта може да бъде описано с една дума – трагично. Свидетели сме на огромна безработица, няма работа за никой, няма инвестиции в производството, с което да се отворят работни места. Младите хора и тези на средна възраст  емигрират, възрастните мизерстват. ГЕРБ докара народа до просешка тояга. Нивата на пенсиите са аборигенски, много под минимума за оцеляване. Бизнесът издъхва. Щастливците, които имат работа получават средно по 300лв. на месец в Благоевград. Как се живее с 300лв. при тези постоянно покачващи се цени на хранителни продукти, комунални разходи, горива и т.н.? Реално тези хора са работещи бедни. Можеш ли да обречеш един млад човек със знанието и факта за подобна африканска заплата,  и да очакваш същият да остане в областта? Как се живее с 150 лв. пенсия? Мизерия, глад и отчаяние. Това е положението днес в Пиринско. В същото време огромни райони се ислямизират. Гоце Делчевско, Сатовча, Гърмен, Белица, Якоруда. Този процес не прави впечатление на хората, просто защото те са поставени на ръба на оцеляването, а то е на първо място. Нужен е рязък скок на доходите на населението. Ние от АТАКА сме заявили своята програма – Плана „Сидеров” за незабавно повишаване на доходите на населението – 500 лв. минимална пенсия, 1000лв. минимална заплата, развалянето на колониалните концесионни договори за златодобива, енергетика, мобилни телефонии, полезни изкопаеми. Връщането на 2 млрд. евро годишно от контрабандата в полза на нацията. Ликвидирането на безработицата чрез специални държавни програми, генерална смяна на икономическия модел.

В противен случай, мизерията в България ще продължи да задушава и обезверява народа. 23 години ни управляваха и крадоха и ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, НДСВ, (Кунева). Ако хората са доволни от тази ситуация, нека пак гласуват доверие на горепосочените. Ако искат промяна, то ние от АТАКА я предлагаме.

 

- Предстоят парламентарни избори, какво ще бъде мястото на Атака в парламента? Мнозина твърдят, че няма да съберет достатъчно гласове, за да участвате в следващото Народно събрание.

- Твърдя, че АТАКА е последния пристан и последната надежда за България, за по-стойностно съществуване, за излизане от мизерията. Смело мога да заявя, че АТАКА е единствената алтернатива за страната. Кой твърди, че няма да съберем достатъчно гласове за участие в следващия парламент? Душманите на България и тези, които се продадоха на ГЕРБ, платените социологически агенции. Кой плаща на Андрей Райчев и подобните, да налагат илюзии. Който плаща, той поръчва и музиката нали. Хората виждат и знаят, те вече са проумели, че АТАКА е единствената надежда. Хората ще решат.

 

- Всички атаки и нападки срещу вашият лидер Волен Сидеров, отразяват ли се на вас областните лидери и координатори?

- Задавате ли си въпроса защо са всички тези атаки и нападки срещу Сидеров? Да не би Сидеров да разпродаде и ограби България? Да не би Сидеров да е виновен за днешната безработица? Да не би Сидеров да е виновен за аборигенските доходи, за корупцията, за емиграцията? Сидеров ли изгони децата на България извън граница? Сидеров ли донесе мизерията в България? Не. Всичко това е резултат от всички управлявали ни до този момент, и атаките, и нападките трябва да са именно срещу хора като Иван Костов, Станишев, Доган, Кобурготски  и Борисов. Сидеров предлага изход от днешната ситуация, Сидеров от години обещава да преследва олигарсите. Е, разбира се, ударите ще са срещу него. Не мога да говоря от името на други хора, но за мен е нормално да се търси начин АТАКА да бъде неутрализирана с цел да се запази настоящия модел. Разбира се е неприятно да гледаш как един човек се блъска от сутрин до вечер заради България и хората, а в същото време някакви малки човечета, дребни душици, предатели и готованци да го оплюват.

 

- Предстои първият национален референдум, как смятате, какъв ще бъде резултатът, хората ще дадат ли гласа си? Вие лично как бихте гласували?

- Въпросът зададен в референдума е с пожелателен характер, отнесен в пространството. Да се развива ли ядрената енергетика? Това е несериозно,  без срок, без точни и ясни параметри. Мисля, че хората няма да излязат да гласуват защото виждат, че няма смисъл от подобни фарсове. Да предположим, че масово хората гласуват „за” – и какво следва от това? Какво се случва в последствие? Това е несериозно.

- „За” АЕЦ Белене или против.

- Твърдо „ЗА”. Ядрената енергия е най-евтината енергия и ако не построим Белене, скоро ще започнем да внасяме ток от Турция. Ще загубим енергийната си независимост и сигурност. От износител, ще се превърнем във вносител на цена каквато определят от Анкара.

Интервю на ДАВИД КАЛПАЧКИ

 

Коментари

  • 21.11.2015, 01:36
    Тодоров,давай напред с висок дух.Резултат ще има.
    нафто
  • 21.11.2015, 01:36
    Тодоров,давай напред с висок дух.Резултат ще има.
    нафто
  • 05.04.2013, 10:25
    Никакви социални плащания за хората,които никога не са се трудили и са необразовани
    "Лумпен" с две висши образования, реализиран.
  • 26.11.2012, 07:42
    Браво на Илиян Тодоров. Познавам го от скоро, но само в такива непримирми младежи е надеждата ми.
    Петрич
  • 26.11.2012, 05:22
    Тоя Огнян Тетимов наистина направи много за упадъка на Атака в региона ни. А за надежда Барбазова една сега разбрах, че била кандидат за кмет, позорно за тази иначе млада жена.
    Благоевград
  • 26.11.2012, 04:06
    Тодоров, мачкай убийците на България. Не се живее така повече в тая мизерия.
    Румен
  • 23.11.2012, 02:50
    Много добро интервю! Жалко, че в централните медии не дават трибуна на опозиционни лидери.
    Митко
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG