Услуги за населението

Пътешествай до уникалните пейзажи на Кападокия. Когато се разхождате из долините на Кападокия, е трудно да повярвате, че все още сте на нашата планета. Наистина, уникалният пейзаж изглежда космически. Тук са така наречените "приказни камини", невероятните каньони, долини, причудливи форми. Трудно е да се повярва, че цялото това разнообразие е създадено от природата, но има ли по-добър художник от нея?Със самолетна програма от туристическа агенция, посетете уникалните подземни градове на Кападокия, както и обектите на ЮНЕСКО, сред които Гьореме, Ургюп, Учисар, Аванос. Елате в Кападокия и ще видите, че „лунни” пейзажи се срещат и на нашата планета!

Населено място: София
Публикувана: 02.04.2022 01:46

Хамали София 24/7 ЕООД предоставя качествени хамалски услуги на достъпни цени по всяко време на денонощието. Защото нашите хамали винаги са на разположение в най-удобното за вас време.
Независимо дали става въпрос за изнасянето и извозването на Вашите стари мебели или пък преместването ви в нов дом - ние сме на среща и ще помогнем. Занимаваме се с богата гама хамалски услуги дълги години и разполагаме с камион с падащ борд и бусове за всеки един случаи.
Ако имате собствен бизнес или пък сте управител и често ви се налага товаро-разтоварване и подреждане - доверете се на Хамали София 24/7 ЕООД. Винаги може да се обадите на тел. 0878438224, за да попитате за цена за ситуацията ви.
Нашата хамалска фирма излиза с интелигентни решения дори и в най-трудните ситуации.
Специализирани сме в пренасянето на всякакви видове тежки предмети. Имаме солиден опит с преместването на пиана, печатни и зъболекарски машини, сейфове, каси и др. Притежаваме професионално оборудване и колани за най-тежките товари. Също така имаме хамали с опит и сила за най-големите трудности.

Ако се колебаете дали да се справите сами с качването на материалите за Вашият ремонт или да се доверите на професионална фирма за хамалски услуги и изберете втория вариант - ние сме точният избор за вас.
Защото за нас винаги клиентът е на първо място. Вие уточнявате какви са желанията ви и какъв искате да е крайният резултат. А ние ще ви обясним стъпка по стъпка как би могъл да протече процеса до най-малкия детайл. Няма смисъл да рискувате контузия или пък да си губите времето, тъй като професионални хамали ще ви свършат работата за по-малко време на изгодна цена. Ние работим както с големи корпорации, така и с частни клиенти за малки хамалски услуги.

Населено място: София
Публикувана: 09.03.2022 08:34

Ако имате нужда от изпиране на Вашите килими - обърнете се към Пране на килими София - ние предлагаме качествена услуга с висок клас швейцарски препарати. Също така kilimcheto.com е от над 10 г. на пазара и разполага със солиден опит в почистване на всякакви завеси, пердета, мокети, килими и др.

 

  1. Ние предлагаме най-изгодните цени в София, защото останалите фирми работят на завишени цени на килограм, а ние предлагаме цена от 4.5 лв на кв.м.

    Цялостното изпиране на автомобил е на цена от 150 лв.

    Минималната стойност на поръчката е 18 лв. Ако искате да освежите въздуха в стаята и да изчистите мръсотията - доверете се на Пране на килими София. Предлагаме безплатен транспорт и взимане и връщане от врата до врата в удобно за вас време и час. Нашите служители осъществяват ръчно и машинно пране с висок клас машини и препарати вече дълги години и са се доказали в бранша.

 

Населено място: София
Публикувана: 09.03.2022 08:22
Добър ден,
 
Ние предлагаме заем тук с 3% лихва за всички нуждаещи се, ние също така предлагаме инвестиционни платформи в криптовалута, за да осигурим добра възвръщаемост. Свържете се с нас чрез: Email: hopkinsonloan@hotmail.com Whatsapp: +1 978-792-4582 и попълнете информация по-долу.
 
Пълно име:
Заета сума:
Продължителност на заема:
 
Благодаря.
Населено място: Sofia
Публикувана: 25.02.2022 12:23
Добър ден,
 
Нашата компания е тук, за да ви помогне, ние отпускаме заем както на физически лица, така и на фирми, независимо от сумата или забавянето във времето. Ние също така предлагаме биткойн инвестиции за тези, които се интересуват от инвестиране, за да правят бързи и лесни пари. Свържете се с нас чрез:
Имейл: hopkinsonloan@hotmail.com
Whatsapp: +1 978-792-4582
 
Благодаря.
Населено място: Sofia
Публикувана: 19.01.2022 03:19

Хамали София 24/7 ЕООД предоставя хамалски услуги и премествания на всякакъв тип жилища и офиси в столицата и околностите. Също така осъществяваме преместване от София до останалите градове и села в България и обратно. Ние разполагаме с бусове, камион, и високотехнологично оборудване за пренасяне и транспортиране на предмети с много голямо тегло. Можете да се доверите на нашата фирма и със сигурност ще можете да останете напълно спокоини за вашето имущество.

 

Специализирани сме в сферата на хамалски услуги в София и околностите, но също така осъществяваме изнасяне и извозване на стари мебели и строителни отпадъци до лицензирани сметища. Занимаваме се още с товаро-разтоварна дейност, професионално опаковане и подреждане. Нашите хамали София имат многогодишен опит в сферата, колани, товарни и транспортни колички и друго оборудване от най-високо технологичен клас за да ви свършат перфектно работа.


Ако правите ремонт и материалите трябва да бъдат качени, доверете ни се 24/7!

Ако вашето мазе или таван трябва да бъде почистено и боклуците извозени - предлагаме ниски цени!

Населено място: София
Публикувана: 10.01.2022 10:45
Добър ден,
 
Ние предлагаме всички видове заеми, независимо от финансовото Ви състояние, нашият заем варира от 3000 до 200 000 евро при 3% лихва. Нашата единствена цел е да помогнем на хората, така че се свържете с нас чрез имейл: hopkinsonloan@outlook.com
Whatsapp: +1 978-792-4582 и попълнете информацията по-долу.
 
Пълно име:
Заета сума:
Продължителност на заема:
 
Благодаря.
Населено място: Sofia
Публикувана: 07.01.2022 06:29
Вземете заеми от 3000 евро до 100 000 евро в рамките на 24 часа онлайн и ние имаме строга политика за поверителност. контакт:
Имейл: hopkinsonloan@yahoo.com
Whatsapp: +1 978-792-4582
Населено място: Sofia
Публикувана: 28.12.2021 10:08
Добър ден,
 
Имате ли нужда от необезпечен заем?
Отказан ли ви е заем от банката?
Имате ли нужда от заем, за да решите финансовите си проблеми?
Ако е така, тогава имате късмет, ние предлагаме всички видове заем на нуждаещите се. контакт:
Имейл: hopkinsonloan@outlook.com
Whatsapp: +1 978-792-4582 и попълнете информацията по-долу.
 
Пълно име:
Заета сума:
Продължителност на заема:
 
Благодаря.
Населено място: Заем за всички нуждаещи се без обезпечение
Публикувана: 01.12.2021 09:10
Добър вечер, госпожо / госпожо
За да помогне на населението в икономическата криза и по -специално в кризата COVID19 в света днес, нашата институция предлага заеми, които укрепват финансовата база на всички юридически и физически лица, занимаващи се с доходоносни дейности чрез кредити и микрофинансиране. Намаляваме лихвите, за да помогнем на хората. Ако имате нужда от заем, моля свържете се с нас.
e-mail: finance.marcinwaz@gmail.com
Whatsapps: +48 515702018
Благодаря и добър ден
Населено място: Sofia
Публикувана: 26.10.2021 03:22
Здравейте,
Ние сме финансова структура, живееща тук в България. Даваме кредит на всички нуждаещи се. С оглед на финансовите проблеми в този свят решихме да разгледаме финансите и най -накрая да можем да изведем хора с финансови затруднения, за да могат и те да реализират мечтите си. Решихме да бъдем по -близо с нашия клиент в социалните мрежи ; защото ни позволява да общуваме бързо и винаги да сме с нашите клиенти. Моля, свържете се с нас на нашия сайт.
e-mail: finance.marcinwaz@gmail.com
Whatsapps: +48 515702018
Вашият успех е наша грижа
Населено място: Sofia
Публикувана: 26.10.2021 03:11

GSM Сервиз CellPhone-Service извършва качествена диагностика и ремонт на всички модели телефони и таблети. Използвайки най-модерна техника, сервизът гарантира високо качество на предлаганата услуга, както и гаранция на отремонтираните устройства. Смяна на дисплей, батерия и стъкло на Iphone, Samsung, Huawei, Sony, HTC, LG, Ipad и други.

Населено място: София
Публикувана: 15.10.2021 10:40
 
 

WebDesignBG