Михаил Миков в Благоевград: Тук сме, за да дадем своята подкрепа на „БСП Лява България”

Михаил Миков в Благоевград: Тук сме, за да дадем своята подкрепа на „БСП Лява България”

Председателят на НС на БСП Михаил Миков бе на официална визита в Благоевград. В областния център на Пиринско той бе посрещнат от кандидатите за народни представители в Първи МИР-Благоевград: Кристиан Вигенин, д-р Владимир Пандев, Спас Панчев, Христо Атанасовски, Костадин Дурчов, Емил Костадинов, Димитър Капитанов и др.  Лидерът на БСП Михаил Миков и водачът на листата на левицата Кристиан Вигенин поднесоха цветя пред паметника на Димитър Благоев.

„Тук сме, за да дадем своята подкрепа на „БСП Лява България”.Силна листа, която ще отстоява националните интереси. Благоевградският край граничи със съседни страни, но преди всичко тук е част от България и хората от листата са тези, които могат да защитават истинските, българските интереси", каза лидерът на левицата Михаил Миков. Той заяви, че името на Благоев е част от онова голямо желание за повече справедливост, което за 120 години е вградено в Българската социалистическа идея.

„Днес „БСП Лява България” търси повече справедливост за хората- за България и за благоевградчани”, категоричен бе Миков.

В работата в новия парламент ще заложат на отстояване на по-справедливи решения в парламента.

„Вземете последния ден, последните дни как не успяхме да приемем върнатия от президента Закон за ограничаване на господстващото положение на веригите, които притискат местните производители, а пък те от своя страна са принудени да съкращават работни места”, каза председателят на НП на БСП.

Той обясни още, че в парламента ще настояват за повече справедливост за младите. 
„Знаете, че в предишния период успяхме да дадем специален знак към семействата с деца. Смятам, че семейното подохосно облагане в 43-ото Народно събрание трябва да бъде основен приоритет, ако всички политически сили са искрени, че България има тежък демографски проблем.  Ще продължим политиката по размразяване доходите на хората от третата възраст и най-важното работни места, чрез поощряване на производство, чрез повече справедливост за малкия и средния бизнес”, подчерта лидерът на левицата.

Според него хората днес боледуват от усещането за несправедливост.

 „Виждате, че от БСП се извършват промени. Имаме нов лидер, с който се надяваме да получим и ново доверие. Ние всички се опитваме да бъдем близо до хората, да чуваме по-ясно техните проблеми и да работим за тяхното решаване”, каза водачът на листата в Първи МИР Кристиан Вигенин.

Той подчерта, че през изминалата година и малко БСП е изпълнила голяма част от поетите ангажименти и обещания. 

 

 

„Показахме, че на нас може да се вярва за това тръгваме с амбицията за едно по-голямо доверие не само от възрастните хора, за които направихме много, не само от майките, на които отпуснахме повече средства за отглеждане на второ дете и за първолаците, които получиха повече средства  и особено от младите хора, които се опитват да намерят своята реализация в страната”, Вигенин.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG