От Нова тв признаха: Въргала печели „ВИП брадър”!

От Нова тв признаха: Въргала печели „ВИП брадър”!
Влади Въргала се представил перфектно на тестовете, обяви психоложката на Брадъра Ани Владимирова.
 
Влади Въргала е категоричният победител във „ВИП брадър”, научи ексклузивно „ШОУ”. Той е вкаран вътре, за да спечели формата. Самият актьор шокира с признания дни преди да влезе в Къщата: „Ами нагласено е! Даже по-точно е да се каже, че всичко е манипулативно, защото всяко нещо, извадено от контекста на целостта му, е манипулативно. Нагласено значи да стане победител този, който те интересува теб, и съответно - да орезилиш някой друг”, заяви Владислав Карамфилов в интервю за „ШОУ”.
Сигурната победа на Въргала признаха косвено и от Нова телевизия часове преди понеделнишкия лайф на риалитито, в което бяха излъчени първите номинирани за изгонване Съквартиранти. Първо психоложката на „ВИП брадър” Ани Владимирова „стана непрофесионалист за 5 минути” и за пръв път в кариерата си издаде, че е пристрастна към участник, в частност - към Влади, тъй като картата с психологичните му тестове била на най-честния и пр., и пр. човек на света. 

Малко по-късно астрологът на Гала - Персиан, заяви категорично в предаването „На кафе”, че Въргала печели. И коментаторите на „брадъра” в предаването се съгласиха до един. „На мен не ми говори Юпитер, други неща ми говорят, че той ще спечели”, каза и самата Гала. 

Сделката, сключена от Влади с продуцентите 

е да бъде представян в бляскава светлина пред зрителите – като един чист, почтен и финансово отчаян човек от народа, който безкрайно обича жена си и киното. Така Въргала остава единствената неоскандалена личност от всички съгласили се да влязат. Освен това той е пострадал от затварянето на КТБ, а е и политически правилно ориентиран спрямо посоката на Нова телевизия. Въргала от години е фен на Бойко Борисов и не го крие. „Бойко Борисов е човек, от който мога да се уча. Виждали сме се много пъти. Аз го подкрепям от самото начало и това, което подкрепям, не е ГЕРБ, а една идея. Това ми се случва за пръв път”, заяви актьорът и режисьор по повод бившия премиер. 

Всичко в останалата част от предаването, извън победителя, е нагласено от Евгени Минчев, научи „ШОУ”. Над 50% от участниците в предаването са негови клиенти като пиар специалист. Освен Йорданка Христова в това число влиза тройката Жени Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева, Камелия Воче, Елена Кучкова. Скандалният лорд е близък и с Ели Гигова и най-вече с баща й – Николай Гигов, и с Камелия Тодорова. 

Според запознати скандалите в Къщата до един са негово дело, както и интригите. Всичко обаче е съгласувано с клиентелата му, с оглед на техните бъдещи придобивки под формата на пари, слава или и двете. 

Заради схемите на Евгени Нико Тупарев е бил принуден да се откаже от Мартин Карбовски и Митко Павлов, въпреки че е имал подписани предварителни договори с тях. Все пак продуцентът на „ВИП брадър” може да е доволен от сделката, тъй като Минчев доказано рискува с пиар акциите си и винаги предизвиква реакция. 

Най-голямата издънка

във формата са Съквартирантите, наложени от съдружника на Тупарев – Радо Тушев. От Иво Аръков и Атанас Месечков няма никаква полза за сюжета и със сигурност те ще са първите, изхвърчали от предаването. Ситуацията озлобявала Тушев, но бил принуден да си мълчи, тъй като не можел да предложи по-добър вариант от Минчев за развитие на предаването. 

Творческото безсилие на Нова телевизия проличава много ясно при безкрайното „дъвкане” на героите от риалитито в предавания по няколко пъти на ден. „Цялата телевизия разчита на това риалити. Всички се храним от него. Затова ще има безкрайни коментарни студиа, едночасови обсъждания при Гала и цяло предаване на Венета”, заяви пред „ШОУ” източник от телевизията. Реалните рейтинги обаче засега изобщо не са в полза на „ВИП брадър” независимо от нагласените данни, предоставяни услужливо от „Медиарисърч”. Воайорското риалити печели само когато в същия часови пояс по конкурентната телевизия излъчват сериал. 

Признанията във „ВИП брадър” - извадки от „жълтата” преса


Първата вечер на номинация беше безпрецедентна по отношение на броя признания, направени от ВИП-овете. Някои от тях минаха границата на добрия тон, но въпреки претенцията за искреност фриволният Евгени Минчев накрая обобщи: „Всички сте много фалшиви!”.

За да завърти някаква интрига след едноседмична тотална тв скука, „брадърът” използва мръсен прийом. На участниците бяха дадени кубчета с изписани скандални неща за тях, като 90% от фактите бяха взети от презряната уж от продуцентите жълта преса. Които... се оказаха истина! Така Атанас Месечков най-накрая разкри сексуалната си ориентация. „Бисексуален съм, но не съм гей. Спал съм и с мъже, и с жени и знам какво ми харесва. На 26 години вече съм се определил какъв съм - искам семейство, жена и дете”, отсече танцьорът по време на изповедната мисия във „ВИП брадър”. 

Малко по-рано той разказа за любовта си към Мика Стоичкова, която изпитвала същите чувства към него, но трябвало да замине за Америка и затова се били разделили. „Това е пълна лъжа! Мика е втрещена от приказките му, сама ми го каза”, контрира го обаче коментаторката Венета Райкова. 

Моделът Мартин Мартинов пък призна, че е бил любовник на Жени Калканджиева. Той поясни, че докато просто са се забавлявали, неусетно се е влюбил в шефката си и че дори Калканджиева е първата жена, в която се е влюбвал изобщо.

Жени Калканджиева, наричана вече във форумите Кърканджиева, шокира с изявлението, че за нея сексът не е изневяра. "Та ние сме правили групов секс. Даже съм му казвала на Тачо, че трябва да спи с други жени, за да направи сравнение", каза Жени, а младият й съпруг прелюбодеец я прегърна.

Йорданка Христова призна, че дъщеря й Ивана е с хомосексуална ориентация, но това изобщо не я притеснява. "Да, дъщеря ми е различна, но искам да е щастлива. Запознах се с Камелия, тя е известна от друг сезон на това предаване. Не ме интересува какво пишат за нея, харесвам я", каза певицата. 

Кали хвърли бомбата, че е била изнасилване не веднъж, а цели два пъти в живота си. „Затова съм родила три момчета, за да ги възпитам както трябва и да не се държат като повечето в тази страна”, каза фолкаджийката. 

Влади Въргала пък повтори това, което отдавна изповяда пред „ШОУ” - че е бил алкохолик. Същото с половин уста стори и Камелия Тодорова. 

Финално Евгени Минчев избухна и заяви, че е правил секс с мъже за пари. „Правих малко секс за много пари. Дори един от 15-те си апартамента съм си купил така!”, шокира Лорда. 

След признанието си той обаче нарече Йорданка Христова „некадърна комунистическа певица” и „майка на лесбийка”. Данчето пък му отвърна с: „Е*ати педала!”. 

ФИНАЛИСТИТЕ


Според букмейкърски, фенски и журналистически прогнози финалистите в този сезон ще бъдат Влади Въргала, Жени Калканджиева, Тити Папазов, Ели Гигова, Кали и Камелия Воче. С известно колебание до финала може да се промъкне и пиарката Ива Екимова, която обаче няма никакви шансове да спечели. 

Надежда НЕНОВА 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG