Мъж изрева във Фейсбук от полицейски тормоз на улицата

Мъж изрева във Фейсбук от полицейски тормоз на улицата

След сигнала на 20-годишната Борислава, че е била разсъблечена от полицайка на улицата, сега се появи още един разказ за полицейски тормоз в София. Столичанинът Петър Богданов се оплака във Фейсбук от побой, нанесен му от няколко служители на МВР. От думите му става ясно, че мелето се е разиграло вчера, в района на Женския пазар. Богданов е постнал и снимки, на които се усмихва, но пък се виждат и синини по лицето му.Ето какво е написал в социалната мрежа преди 14 часа Петър Богданов (текстът е публикуван без корекции):

Накратко днес какво ми се случи:
В района на женския пазар дълго време се опитвах да си намеря място за паркиране.И в една от уличките видях на ъгъла свободно място, което беше в насрещното.пуснах мигачите и си паркирах..Докато се опитвах да си пусна Ес Ем Еса дойдоха 2ма полицаи и ми поискаха документите на колата и моите.Аз им ги дадох и докато единия полицай проверяваше по радиостанцията дали съм крими, с другия обсъждахме защо съм влезнал в насрещното.Аз знаех че съм нарушил закона но не бях съгласен чее нещо сериозно. Той ме удари в корема и аз му се развиках че няма право и поисках да ми се представи и да ми покаже документите си.при което започна яко да ме налага, другият и той се включи, викнаха подкрепление а междувременно от близкия безистен наизкочиха 3-4 ченгета. всички се събраха около мене и ме биеха и ритаха с всичка сила, без да преовеличавам ме спукаха от бой. аз започнах да викам и ме свалиха на земята и продължиха да издевателстват над мен.събра се тълпа от 30-40 човека потресени от това което се случва.дойде и патрулкта с подкрепление от още 5 полицая. държаха се смен като с престъпник N1 в българия. закопчаха ме и ме закараха в 3-то районно. 

Полицаят се казва Стоян Кирилов Стоименов. Споделям това защото напоследък има политическа атака в която са включени властите.аз съм може би 4 случай за седмицата.

И ние на трябва да седим и просто да мълчим. Никой не трябва да се страхува, и да стои с кръстени ръце.Естествено че съм замислил нещо грандиозно за ченгето но за сега толкос. Подробности очаквайте от новините.

От Столичната полиция заяви за БЛИЦ, че има задържано лице с името Петър Богданов, който е бил отведен в Трето РПУ, тъй като е отказал да изпълни полицейско разпореждане. След като проверят по-детайлно случая, служителите на реда ще изснесат и повече информация. /БЛИЦ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG