Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Вяра“

Сиромашки неволи: 49-годишната Атанаска Михайлова от Дупница: Имам две миоми и гуша, в болницата на Ени Лефтеров отказаха да ме лекуват, защото нямам здравни осигуровки

Медици от частната болница в Дупница са отказали да лекуват Атанаска Михайлова от ромската Гиздова махала в града заради това, че не е здравно осигурена. 49-годишната майка на три деца се оплака в редакцията за това, че от здравното заведение й поискали 20 лв., за да й направят преглед и да започнат да я лекуват.

 

Вдигнаха мерника на Дангов, бившият шеф на ОДБХ- Кюстендил Стоян Саев пратен на работа в митниците

Бившият шеф на Областната дирекция по безопасност на храните в Кюстендил Стоян Саев започна работа в митницата като инспектор по фитосантираен контрол. Работата е благодатна, коментират кюстендилци. През август 2013 г. той излезе в дългосрочен болничен, а на негово място бе назначен дупничанинът Първан Дангов.

 

ЮЗУ с блокирани над 9.5 млн. лв., община Белица – 10.6млн., Гоце Делчев- 1.5 млн.

Югозападният университет има блокирани 9 590 679 лв. в КТБ. В дългия списък от над 510 вложители и кредитори под номер 200 е и община Гоце Делчев с 1 473 224 лв. Кризата в банката изправя община Белица пред фалит. Общината е в челото на списъка с вложителите с 10 612 499 лв.

 

Кметът Иван Иванов: Гневът на Рударци и Кладница е обясним, с години никой не си мръдна пръста да им реши проблемите

Двете големи пернишки села Рударци и Кладница искат да се отделят от голямата община заради нерешените с години проблеми, а селищата се развиват изключително динамично, заяви кметът Иван Иванов. Те се намират в полите на Витоша, в прекрасен район, жителите им се увеличават, там се намира и луксозното селище Делта Хил, а досега не са намерили реална помощ от местната управа в лицето на бившия градоначалник, въпреки че многократно са поставяли болезнени въпроси, касаещи нормалното ежедневие на жителите им, в това число и сметосъбиране и сметоизвозване, водоснабдяване, ремонт

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG