Ерик: Фолкпевицата Анастасия е проститутка, знам с кои семейни мъже е спала за по 50 лв.

Ерик: Фолкпевицата Анастасия е проститутка, знам с кои семейни мъже е спала за по 50 лв.
Ерик не е знаел, че името му ще бъде намесено в конкурса за девствени миски
 

 

През изминалата седмица се разшумя покрай шантав конкурс за... девствени миски. Представилата се за организаторка Нора Хасанова, по-известна в чалга средите като Анастасия, обяви, че победителката ще се снима в клип на друга родна чалга знаменитост – Ерик. 
 

/Анастасия/


Фолкпевицата явно е решила да вземе щафетата от Митьо Пищова и да продължи неговото дело с безумните конкурси за миски, коментират ехидно колегите й. Един от тях обаче е обиден от цялата история и това е Ерик, тъй като името му е замесено в нещо долнопробно без съгласието му.
 


Erik_vatre.JPG- Ерик, каква е историята с конкурса за девствени миски, чиято обявена награда е участие в твой видеоклип?
- Да ти кажа, не бях запознат с това нещо. Впоследствие го видях във Фейсбук. След това един приятел ми звънна да ме пита какъв е този конкурс, аз му се изсмях. С течение на времето все повече набираше популярност и хората да му обръщат внимание. Започнаха да говорят с ирония, да се подиграват, и на мен ми стана кофти, защото аз нямам нищо общо с това. Звъннах на Анастасия ли е, Норие ли е, Норай ли е – не знам истинското й име. Тя се оправда пред мен, че самите организатори са се възползвали от това, че имаме обща песен и са решили да си направят реклама и обявили, че победителката ще спечели участие в мой видеоклип, а с мен не е говорено изобщо, нито с някого от моята фирма. Веднага се свързах с организаторите на конкурса, които ми казаха, че 

Анастасия има шизофрения, болен мозък 

и всичко е било измислено от нея и нейния ПР Янис Бърдарски. Потърсих коментар и от него, а той ми се направи на отворен. В момент на ярост започнах да обиждам Анастасия, да я наричам „тъпа проститутка”. С цялата си наглост тази Анастасия ми звъни и ми казва, че Албена Вулева била при нея и записали как я „редя”, щяла да го пусне в нейното предаване, както и направи. От нервите и нещастието на хората си правят ПР, от това хубаво няма да видят!... 

- Такъв конкурс изобщо не е имало и Анастасия просто си прави ПР, така ли?
- Аз нямам нищо против конкурсите, но тези девственици-мественици – това са пълни глупости! Конкурс е имало, но не е бил за девственици, те са го доукрасили с това пояснение, за да може да се разшуми. Организаторите ми казаха, че изобщо не е имало такова нещо, тя си го е пуснала сама като информация. Убеждавам се, че момичето е болно – то има сериозен психически проблем и всеки един човек, който е гледал интервюто й при Вулева, ще установи, че тя има лека форма на шизофрения. 

- Вие с нея имате едно съвместно трио, заедно с Адриана…
- Аз още на снимките на клипа установих, че момичето не е в час. Аз не исках да участвам в този проект. Съвсем случайно отидох в студиото, моят шеф (Ненчо Касъмов – б.а.) ми каза, че Адриана прави дует с някакво момиче и да влезна да им помогна. Те ми дадоха да пея цяла партия в песента. 

- И двете нямат добра слава, спрягани са за платени момичета – защо реши да работиш с тях?
- Адриана я познавам от много време и не съм имал конфликт с нея, можем да водим нормален разговор. Мен не ме интересува нейният личен живот и какво прави. Включих се в песента, защото си мислех, че мога да й помогна по някакъв начин... 

Голяма грешка беше цялото нещо! 

Тогава не съм го мислил по този начин, исках просто да помогна. 

А Анастасия, естествено, че е проститутка. Наясно съм с това, знам къде е ходила, за колко пари е ходила. Не е хубаво да споменавам имена, защото се е виждала с доста семейни мъже. В телефонния запис, който излъчи Албена Вулева, казвам, че тарифата й е 20 лв., малко грубо се изразих – може би взема 50 лв. (смее се). Но знам, че е ходила на много места. Пълен батал! Момичето е болно. 

- Ти отправи сериозни заплахи към Анастасия, закани се да я „пречукаш”, където я видиш...?
- След като изгледах нейното интервю, се убедих, че тя е луда. Допреди това аз не съм имал контакт с нея, освен на видеото към общата ни песен. Тогава ми направи впечатление, че не е в час, но си помислих, че може да се е друсала или да е пияна. Осъзнах обаче, че тя по рождение си е нашмъркана и пияна. Разговарях с доста хора, които я познават, и всички са на мнение, че е болна. Не знам дали наистина е освидетелствана, ако не е – трябва! Тя дори казва, че била медицинска сестра!... Дано да не е болна, но аз смятам, че има някакво психично разстройство. Дано да бъркам. 

- Казваш ми, че Анастасия е проститутка, Адриана пък се похвали, че се е снимала в порнофилм – не смяташ ли, че подобни изпълнителки пречат на бранша и ви създават лошо име на останалите? 
- Адриана е снимала порнофилм?! Това е ПР, не го е направила! Тя обича да си пуска някакви луди ПР-и, за да се шуми около нея. Хората обичат славата, но тъпото е, че губят ценностната си система с цел да бъдат известни. Адриана е свястно момиче, не е лоша, но прави прибързани глупости. 

Хората си поставят изпълнителите на нива и не биха сравнили една качествена певица с Анастасия. Изпълнителите, на които залага моят продуцент, имат някакво ниво – Славена, Ашли, Гергана Димова, много добри певици. Те са завършили музикално училище, но са и свестни момичета – Гергана е семейна, Ашли си има приятел. Тъпите и леките момичета, които изкарват парите си не само с пеене, за разлика споменатите, 

правят песни, за да могат да вдигат тарифата си в другия бизнес – проституцията

- В заплахите към Анастасия казваш, че преди няколко дни си „разкостил“ друго момиче… ?!
- Това момиче ми беше доста близка и си позволи да посегне на озвучителя ми. Взе се много насериозно, повишиха си тон и в един момент тя нападна моя озвучител и аз я шамаросах. В яда си казах на Янис, че преди седмица една се замаза от шамарите ми, Анастасия ще е втората. 

- Албена Вулева пък те обиди на етническа принадлежност и като че ли взе страната на Анастасия...? 
- Ооо, аз въобще не се обиждам, че съм циганин! Нима д-р Чирков се обижда, че е циганин – най-добрият хирург в държавата?! Не мисля, че Албена е взела нейната страна. Ситуацията при тях беше – аз те плюя, ти си мислиш, че дъжд вали. Албена накрая я съсипа, в прав текст й каза, че е ку**ичка и онази се съгласи. А това, че ме е захапала, че съм ром – отдавна съм претръпнал към тези неща. По принцип в нашата държава винаги ще има цигани, турци, нарицателни, дискриминацията винаги ще остане в България. 

- Ти сблъсквал ли си се с някакви сериозни обиди на тази тема? 
- В училище ми се е случвало, съучениците ми като малък ми казваха „циганин”, „мангал” или нещо такова. Детска работа, бил съм втори клас. Казваха ми мангал, а аз ги биех след това. 

- Добре де, от цялата работа това не е ли ПР и за теб?
- Не, не, в никакъв случай! Аз по принцип съм много спокоен човек, а тя ме изкара извън нерви. Кога ще тръгна да звъня на някоя жена по телефона, да й крещя и да я заплашвам?! Аз съм добър човек, но в яда си казах неща, които не мисля и не възнамерявам да направя. Не се оправдавам, просто в момент на ярост и нерви се изпуснах и казах неща, които няма да направя. Никога няма да тръгна да се саморазправям с болен човек! За мен Анастасия е болна и това не ми позволява да взема каквито и да е мерки срещу нея, или ако я видя, да я набия. По-скоро бих я съжалил. 

- Доколкото знам, ти не си добре здравословно - тези скандали отразяват ли се на състоянието ти?
- Да. При диабета, като се ядосаш, развълнуваш или нещо те накара да се притесниш, веднага вдигаш стойностите на захарта. Във въпросната вечер ми беше малко филм – вдигнах захарта, притесних се. Но пък си дадох сметка, че се нервирам за глупости, всичко ще мине и замине. Нормалните хора няма да обърнат внимание на такъв тип ПР и на такъв тип изпълнител.

- А какво е състоянието ти в момента, в предварителния ни разговор ми сподели, че си в Стара Загора на лечение…?
- В Стара Загора съм - правя си процедури, чувствам се много по-добре. Свалих десет единици от захарта, защото бях стигнал доста високи стойности. В момента се чувствам добре. Купих си ново куче и си го разхождам, занимавам се с него. 

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG