Община Благоевград обява обществена поръчка за охрана на общински обекти

Община Благоевград обява обществена поръчка за охрана на общински обекти

Община Благоевград обявява открита процедура по реда ЗОП за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Осигуряване на охранителни услуги чрез сигнално-охранителна техника /СОТ/ и чрез физическо присъствие (жива охрана) и мобилни групи в общински обекти и територии на Община Благоевград, като има за цел осигуряване на охрана на недвижимо имущество, собствено или експлоатирано от Община Благоевград, с цел постигане на сигурност“.

Обявлението за обществената поръчка е публикувано в Регистъра на обществените поръчки към Агенция по обществени поръчки гр. София и на профила на купувача на електронния сайт на община Благоевград www.blgmun.com  на 27.02.2015 г.

 Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за услугата, предмет на настоящата обществена поръчка е в размер е размер общо на 175 000.00 (сто седемдесет и пет хиляди) лв. без ДДС или 210 000 (двеста и десет хиляди) лв. с ДДС, осигурен финансов ресурс, който не може да се надвишава!,

 

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодна оферта”.

 

Показателите за оценка на предложенията и начинът на определяне на тежестта им в комплексната оценка се извършва на база:

“Оценка на офертата” -Коф. = К1 + К2    - където:

Предложена цена за изпълнение -      Максимална тежест - 60

Срок за реакция при опит за или неправомерно проникване в обекта, или при кризисна ситуация (в минути) – Максимална тежест -40

Срокът за извършване на услугата е  1 (една) година, след сключване на договор за изпълнение.

Оферти за участие в процедурата се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на  27.03.2015 г.

Офертите ще бъдат отворени на 30.03.2014 г. от 11.30 ч. в Зала 101 в сградата на Община Благоевград, пл. "Георги Измирлиев" №1, гр. Благоевград.

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG