Марчо Марков от Сървайвър: Тачо мина всякакви граници, но никой не го е бил

Марчо Марков от Сървайвър: Тачо мина всякакви граници, но никой не го е бил

Марчо Марков, нашумял покрай участието си в предаването „Сървайвър”, е шеф на охраната в столичния клуб, в който преди вечер половинката на Жени Калканджиева Тачо буйства под влиянието на алкохола. Пред BLife той отрече твърденията, че подчинените му горили са ступали съпруга на някогашната шеста по хубост в света.„Започна да се заяжда с всички клиенти. Тогава се наложи няколко момчета да го изолират, за да не притеснява останалите клиенти на заведението. Държеше се супер неадекватно и нагло. Посегна на DJ Дамян, който имаше участие. В един момент той не издържа и помоли да бъде изведен от клуба. Момчетата, които са изключително дисциплинирани, го изведоха навън. Придружаваше ги един от управителите на заведението”, обясни Марчо Марков.

По думите на ММА боеца, който ръководи охранителите от години, Стефан Манов-Тачо е продължил да се държи арогантно с колегите му. „Започна да буйства, да рита кошчета, псува. Мина всякакви граници. Не е пипнат с пръст, момчетата дори бяха културни с него и се прибраха вътре. Приятелите му, които го придружаваха, се извиниха за сцените на дружката си”, добави още Марчо Марков. 

„Всеки път Тачо е бил посрещан като ВИП клиент. Винаги е придружаван от гард до сепарето му. Винаги сме били любезни и с нищо не сме провокирали подобно поведение и отношение. В нашето заведение има правила, които важат за всички, независимо дали са ВИП, или не", обобщи още мъжагата. 

След като е напуснал клуба, заплашвайки охранителите, Тачо е отишъл в съседното заведение, където е продължил да пие. 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG