ХОРОСКОП ЗА 31 ЮЛИ

ХОРОСКОП ЗА 31 ЮЛИ

ОВЕН
С приближаването на празниците деловото темпо отслабва и отстъпва място на ведрото настроение. В петък то ви обхваща и вас, но не напълно. Мнозина са потиснати от тежестта на нерешени проблеми и бъдещата неяснота. Доста изразено е безпокойството ви, породено от чувство за несигурност. Бъдете уверени на работното място.

ТЕЛЕЦ
Околните ви възприемат като стабилни и уверени в начина на действията, а също и като темперамент. До голяма степен много от вас са такива само външно, а всъщност вътрешното състояние на повишена напрегнатост е тяхната характеристика в петък. Днес изглеждате неотстъпчиви, в службата подобно поведение ще ви лиши от някои предимства.

БЛИЗНАЦИ
Противоречиви, много нервни и изпълнени с опасения и страхове са много от Близнаци днес. Неочаквано и дълбоко от подсъзнанието ви се обявяват мощни емоционални изблици, които увеличават още повече градуса на напрежението. Внимавайте! Сега лесно може да направите грешна стъпка и да си навредите много.

РАК
Петък е положителен и вашите усилия ще предизвикат очаквания успех. В много случаи той е ограничен в конкретни рамки, но е успех. Личните ви усилия не биха могли да променят нищо, ако не са подкрепени от настъпилите важни съдбовни различия, но тяхната положителна роля се измерва чрез вашето благоразумие.

ЛЪВ
Петък е лош ден за Лъвовете, белязан от поредица неуспешни действия, основани върху погрешни ходове. Те са плод на недостатъчно обмисляне и прибързаност, а в много случаи ще бъдат продиктувани от подвеждащи съвети. С повече съобразителност можете да ги избегнете. Днес за някои е характерно състоянието на подем.

ДЕВА
Повишеният стремеж към дипломатичност и желанието за хармония и разбирателство в контактите ви прави чест и е достатъчна гаранция за успешен петък. Повишена е и точността на вашите преценки, а намесата на интуицията ще ви предпази от грешни стъпки. "Враговете" ви няма да имат никаква възможност да ви навредят.

ВЕЗНИ
Днес Везните ще бъдат зарадвани от постъпления във връзка с извършване на работа, но за да избегнете недоразумения и отлагане на плащането, е необходимо да си осигурите предварителни гаранции. Добро ще бъде развитието на вашите контакти, но не приятелските, а обществените. За някои от вас денят носи неприятни изненади.

СКОРПИОН
Много силно работи интуицията ви днес и онези, които й се доверяват напълно, няма да сбъркат. При сегашната ситуация, чиято динамика ще се обръща срещу вас от време на време, е невъзможно да действате по предварително съставен план. Бъдете дипломатични и изчаквайте почти докрай развоя на събитията, след което се намесете решително.

СТРЕЛЕЦ
В петък делата ви вървят добре, а настроението е високо при Стрелците. Трудностите вече са история и вие спокойно можете да отдъхнете. Днес ви съпътстват успехи и постижения в деловия ви живот. В дома ви конфронтацията измества разбирателството и хармоничните контакти, правете компромиси с принципите си. Изгладете отношенията с половинката си, ще присъствате на тържество, на което покажете кавалерството си.

КОЗИРОГ
Петък е великолепен ден за вас и някои от Козирозите могат да станат свидетели на чудни явления. Денят предполага спокойна работа и нормални отношения. Дори е възможно някой от ръководителите да ви помоли за услуга като приемане на извънредна работа. В известен смисъл срещите ви сега могат да претърпят неуспех. Интелектуалците между вас ще имат спорен ден, през който ще бъдат вдъхновени от нови идеи.

ВОДОЛЕЙ
На мозина от Водолеите няма да липсва агресивност днес. Тя ще се появи, ако някой се опита да засегне интересите ви или да се държи непочтено с вас. Проявата й по-често ще намира израз при бизнесмените. От друга страна, сега вашето въодушевление е високо, защото са налице придобивки и предстоящи срещи с приятели. Запазете спокойствие и не се разправяйте, ако чуете злосни думи по ваш адрес, казани от хора, които ви завиждат. 

РИБИ
Не е добро самочувствието ви в петък и причините са съвсем лични. Деловият ден рязко контрастира на настроението ви и говори за пълнота и определени придобивки. В службата ви не всичко ще бъде наред, а възможностите за личния ви успех никак не са малко. Някои от вас ще се преборят за по-високо заплащане. Няма да им бъде отказано, но ще бъдат поставени условия, които малко ще ви дръпнат назад.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG