Цвети Стоянова в "Арена Армеец"! Върна си усмивката!

Цвети Стоянова в

Гимнастичката Цветелина Стоянова очаквано се появи в зала „Арена Армеец“, за да присъства на бенефиса на националния ансамбъл по художествена гимнастика.

Всяка една от гимнастичките беше представяна по време на бенефиса. Логично най-емоционалният момент настъпи, когато дойде време за Цвети. Прожекторите осветиха ложата, в която тя се беше настанила заедно с приятеля си, в този момент Стоянова се изправи на крака и започна да маха на публиката. Така Цвети благодари на всички, които се молехме за нея след инцидента през лятото, когато полетя от шестия етаж. Стоянова изпрати и въздушни целувки на публиката. Тази вечер в "Арена Армеец" Цвети трудно сдържаше сълзите си от вълнение.

Пострадалата грация бе на събитието заедно с приятеля си - вратарят Александър Любенов, който от няколко месеца защитава екипа на Локомотив (София).

Юношата на Левски публикува снимка с любимата си от "Арена Армеец". Цвети оформя сърчице с ръцете си и отново се усмихва.

Двамата гледат бенефиса от специална ложа в горната част на залата.

Припомняме, че Цвети Стоянова беше приета на 14 юни в "Пирогов" с множество травми след падане от шестия етаж и оперирана по спешност. Възстановяването й продължава, но радостното и най-важно е, че чаровната гимнастичка е все по-добре./Блиц

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG