Спортният талант Тихомир Иванов с титла от турнир във Франция

Спортният талант Тихомир Иванов с титла от турнир във Франция

Отличната серия от успехи на Спортния талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ - Тихомир Иванов продължава, след като 24-годишният българин триумфира в дисциплината скок на височина на турнира във френския град Сотвил-Ле-Руен. Тихомир постигна 223 см, което бе достатъчно за първото място. След него е японецът Хасегава със същия резултат, като решаващо бе, че нашият талант превзе височината от втори опит, докато на опонентът му му трябваха три опита. Трети е малиецът Рандхава с 219 см.

 

Това е втори златен медал за Тихомир след този от Универсиадата в Италия. Малко след нея той взе и сребро на турнир в Марсилия.

 

Друг спортен талант на „Еврофутбол“ и ФРГИ - Василики Кадоглу, триумфира с титлата на 1500 метра свободен стил от завършилото в неделя Държавно лично отборно първенство по плуване за мъже и жени на басейн "Диана" в столицата. 16-годишната варненка заедно със съотборничките си в „Астери“ Гергана Стоянова, София Христова и Петя Бонева завоюва златото и в щафетата 4х200 м свободен стил, а на 4х100 метра съчетано грабнаха сребърните отличия./ngobg.info

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG