Анкета “До Ню Йорк и назад” на българските младежки делегати към ООН 2019-2020г.

Анкета “До Ню Йорк и назад” на българските младежки делегати към ООН 2019-2020г.

Ти си на възраст между 15 и 29 години?
Искаш да живееш в един по-свеж, красив и добър свят?
Искаш идеите ти да бъдат представени и чути на най-високо международно ниво?
Значи си на правилното място.

 

Попълни анкетата на българските младежки делегати към ООН 2019-2020!

 

Мисията на българските младежки делегати към ООН е да бъдат връзката между младите хора, институциите в България и Организацията на Обединените нации, представяйки техните мнения, идеи и нужди. Сега имаш възможността да споделиш с тях своите мисли и то напълно анонимно в тяхната анкета! Тя е кратка и интересна, и няма да ти отнеме повече от 5 минути. Отговорите ще се използват единствено за целите на Програмата “Български младежки делегати към ООН”.

 

Резултатите ще бъдат основата за изказването на младежките делегати пред Трети комитет на Общото събрание на ООН в Ню Йорк в началото на октомври, като по този начин гласът и мнението на българските младежи ще достигне до всички 193 държави-членки на ООН, както и ключови международни организации!

След работното им посещение, в България Богомила и Минко, българските младежки делегати към ООН за 2019/2020, ще работят активно по посочените от българските младежи приоритети и предизвикателства.
Твоят глас не е по-малко важен от който и да е друг – промяната започва с теб!

 

Програмата „Български младежки делегати към ООН“ е една от най-успешните подобни програми в световен мащаб. В България тя се координира от Дружеството за ООН в България и се осъществява с подкрепата на Министерството на външните работи на Р България и партньори от неправителствения сектор.

ngobg.info

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG