Презентация „Съвременни методи за оценка на детското развитие в предучилищното образование"

Презентация „Съвременни методи за оценка на детското развитие в предучилищното образование

Фондация „Хестия" има удоволствието да Ви покани да се включите в събитието: „Съвременни методи за оценка на детското развитие в предучилищното образование“.

 

Събитието е подходящо за всички специалисти, ангажирани с оценяването на развитието на децата в детските градини, училищата или частна практика.

 

По време на презентацията ще имате възможност да се запознаете с някои от инструментите за оценка на детското развитие, които предлагаме:

 

  • Дортмундски скрининг тест на детското развитие DESK 3-6 R – най-новият ни тест, публикуван преди месец и широко използван в Германия.
  • Рейтинг скала за оценка на детското развитие Developmental Profile 3 – препоръчан в Наредбата за приобщаващо образование от 20.10.2017 г.
  • Скрининг тест за детско развитие Denver II.

 

Ще Ви разкажем накратко през какви етапи преминава всеки от тестовете преди да бъде публикуван, за да се гарантира неговото качество.

 

Ще обърнем внимание и на деликатната тема за комуникацията с родители при съобщаване на резултатите от проведената оценка. Ще се радваме да споделите и личния си опит, както и да обменим информация за добри практики.

 

Презентацията „Съвременни методи за оценка на детското развитие в предучилищното образование" ще се проведе на 4 септември (сряда). Регистрацията започва в 13:30 часа, а самата презентация в 14:00 часа.

 

Мястото на провеждане е Sofia Lab, адрес: гр. София, ул. „Сердика" 1, ет. 3.

 

Събитието е безплатно, но е необходима предварително да заявите присъствието си на имейл адрес или телефон:

office@hestiabg.com
02 43 73 186

0879 85 03 73

 

ngobg.info

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG