На 7-и октомври е най-голямото благотворително събитие на фондация "За Нашите Деца"– Вечер на добродетелите

На 7-и октомври е най-голямото благотворително събитие на фондация

Само три дни ни делят от най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ – Вечерта на добродетелите! Тази година то ще се състои на 7 октомври, в Sofia Event Center, Paradise Center, а началният час е 19.30.

 

Каузата на събитието е шанс за пълноценно развитие и щастливо детство за деца от 0 до 7 години. Ще насочим усилията си не само към деца в риск от раздяла от родното семейство и деца в приемни и осиновителни семейства, но и към тези, чиито потенциал и развитие са блокирани от невидими рискове като родителското отчуждение и бедността, както и социалната изолация. С набраните средства, в двата?комплекса за ранно детско развитие в София и Пловдив, ние ще подкрепим поне 800 деца в ранна възраст и техните семейства.

 

Вече 10 години Вечер на добродетелите събира над 400 социално отговорни лидери от различни сфери на нашето общество. Те ще могат да се насладят на една много разнообразна и емоционална програма, която ще разкаже три истински истории с щастлив край на деца и техните семейства, подкрепени от фондацията. Сред участниците са Мариана Попова, балет Арабеск и детският хор на БНР. Водещи пък ще са прекрасната Йоана Буковска, младите актьори Дария Симеонова и Бойко Кръстанов, изключителният Стоян Алексиев, както и зведната двойка Дони и Нети.

 

По традиция, част от Вечерта на добродетелите ще е и благотворително наддаване с водещ Игор Марковски. В него са включени ценни и атрактивни предмети и преживявания с висока емоционална стойност.

 

Повече за Вечерта на добродетелите може да научите ето тук. Очакваме Ви!

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG