НОВИЯТ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД НА ЕС БЕ ТЕМАТА НА ФОРУМ ЗА БИЗНЕСА В КАЗАНЛЪК

НОВИЯТ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД НА ЕС БЕ ТЕМАТА НА ФОРУМ ЗА БИЗНЕСА В КАЗАНЛЪК
Първа по рода си среща за възможностите за финансиране през следващия програмен период на ЕС 2021 – 2027 години и на „Индустриална зона – Казанлък“ЕООД се проведе тази вечер в новия Учебно - изследователски център на „М+С Хидравлик“ЕООД в Казанлък.
Представителите на различни фирми в Казанлък бяха запознати с по-разшрените насоки по новите програми на ЕС от консултанта на МРРБ Янко Стоянов: „Това е, може би, една от първите подобни срещи, която говори за инициативността на Общината и бизнеса в Казанлък, за което – поздравления!“, призна г-н Стоянов и представи бъдещите програми за финансиране за развитие на регионите за периода 2021 – 2027, в които бизнесът ще има много важна роля. Той подчерта по - широките възможности за участие и на неправителствения сектор, и на гражданското общество в проекти в следващия програмен период на ниво регион.
Управителят на „Индустриална зона – Казанлък“ЕООД Светослав Колев разказа за стъпките към създаването на новото икономическо пространство край Казанлък и новите възможности, които то дава, независимо от мащабите на съответната дейност. Той отличи успешното партньорство с Администрацията на Общината, бързата реакция и интереса от страна на предприемчивите хора: „Не е задължително бизнесът да е чуждестранен, нито да е много голям. Местни дружества, логистични, чисто производство, различни дейности.“, подчерта Светослав Колев. „Ние сме готови да си сътрудничим с всички организации и фирми, които имат желание да работим в посока запазване на доходите и работата на младите хора в града... Партньорството между Индустриална зона, Община Казанлък и бизнес може да бъде осъществено под различни форми.....“, увери управителят на индустриалната зона в Казанлък.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG