Търсят младежи от Стара Загора за международен обмен в Сърбия

 Търсят младежи от Стара Загора за международен обмен в Сърбия

Международен младежки център - Стара Загора организира младежки обмен в Сърбия. Домакин на събитието ще бъде младежкият център, удостоен със Знак за качество на Съвета на Европа в гр. Сремски Карловци.

Целта е споделяне на опит, идеи и добри практики в областта на младежката активност, доброволчество и др. „Динамичната програма, която домакините са подготвили, насърчава ангажирането на младите хора в процесите на вземане на решения. Предвиждат се срещи с публичните власти, участие в образователни модули на различни теми, както и провеждане на спортни и културни инициативи“, споделят от ММЦ в Стара Загора.

Представителите от областта ще бъдат 18 души. Визитата ще се състои от 8 до 13 април, като всички разходи по пътуването, настаняването и изхранването на младежите ще бъдат обезпечени от Проект № BGLD-1.003-0003 „Международен младежки център – мисли локално, действай глобално!”.

Изискванията към кандидатите са да бъдат с постоянен адрес в населено място от област Стара Загора, да са навършили 18 години, да владеят говоримо английски език, както и да бъдат мотивирани да се включат в планираните дейности.

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG