Търсим героите на децата!

Търсим героите на децата!

Национална мрежа за децата обяви старта на номинациите за годишните награди „Златна ябълка“ за принос към благосъстоянието на децата и семействата у нас, които се провеждат за тринайсети пореден път.

Днес, във време на война, бедствия, политическа нестабилност и световна криза на всички нива, политиките за децата често остават на заден план. А най-добрата инвестиция в бъдещето е в развитието и подкрепата на децата и техните семейства. Затова имаме нужда от добри примери на хора и организации, за които децата са мисия и кауза. Целта на наградите „Златна ябълка“ е да обърнат фокуса на общественото внимание към тях и да популяризират техните добри дела.
С идеята да превърнем „Златна ябълка“ в мащабни национални награди и символ на грижата за децата, от 2022 г. те са отворени за номинации от цялото общество. Всеки може да предложи участници в конкурса в категориите Герой на децата, Детска организация, Болница, Училище и детска градина, Община, Журналист, Благотворител.
Включете се и номинирайте достойните личности, институции и организации в  сайта на конкурса ТУК. Попълнете и изпратете електронните формуляри с номинациите до 24 април, 2023 година.

Нека всички разберат за добрите дела!
Изборът на победители в категориите „Герой на децата“ и „Детска организация“ ще бъде с онлайн гласуване в сайта на конкурса.
Тази година за първи път публиката ще участва и в избора на победителите в останалите категории, които досега бяха определяни от експертно жури. Номинациите във всяка категория, спечелили най-много гласове, ще получат два допълнителни гласа при гласуването на журито.   
Победителите ще бъдат обявени в навечерието на Деня на детето – 1 юни.
Събитието е подкрепено от две компании, които припознаха каузата за по-добра държава за децата като своя -  Siemens и Kaufland./ngobg.info


 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG