Райт Клийнинг ООД предлага ръчно почистване на твърди подови настилки

Райт Клийнинг ООД предлага ръчно почистване на твърди подови настилки

В цялост пълното и щателно почистване на каквото и да е помещение или сграда задължително трябва да включва и качествено, периодично и професионално почистване на твърдите подови настилки.

Ръчното почистване на твърди подови настилки включва специални професионални мопове, които надхвърлят резултатната си дейност с пъти в повече от моповете, предлагани по принцип в магазините. Техните влакна и структура позволяват скоростното и дълготрайно хигиенизиране, без да има риск за настилката от надрасквания, накъсвания или друг вид щети. По-големите фирми, предлагащи ръчно почистване на твърди подови настилки включват в този процес и водосмукачна машина. Тя служи за пълното „изсмукване” на водата, препаратите и най-вече на мръсотията от пода. Подобен е методът, между другото, и на съвременното почистване на килими в дълбочина – особено на тези, изработени от фини материи, изискващи по-деликатен подход.

Ръчното почистване на подове силно се препоръчва за измиване и полиране на паркет, ламинат и на абсолютно всички видове настилки, които изначало са лесни за надраскване и повреда. От тук именно следва и самата механична дейност, позволяваща засилен контрол върху по-остарелите като годност и изтънели повърхности. При всички положения, вие като клиенти, ще останете повече от доволни от избора си да освежите дома с ръчното почистване на подови настилки, което предлагаме ние!. То оставя видимо подобрен ефект както върху пода, така и върху цялата домашна атмосфера, придаваща й повече блясък и усещане за стерилна чистота!

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG