Специалисти ще дават съвети за добри земеделски практики в растениевъдството

Специалисти ще дават съвети за добри земеделски практики в растениевъдството

Добри земеделски практики в растениевъдството ще бъдат представени по време на онлайн семинар, който ще се проведе на 7 юни 2023 г. (сряда) от 10:30 ч.

Събитието се организира от Национална служба за съвети в земеделието, Териториален областен офис (ТОО) – Стара Загора и Тракийски университет – Стара Загора.

По време на онлайн семинара участниците ще се запознаят с добрите земеделски практики в растениевъдството – обща информация, подкрепена от множество примери от практиката. Ще бъдат представени добри практики и за основни етапи при отглеждането на зърнено – житни култури.

По време на втората част на семинара, участниците ще бъдат информирани за изпълнение на  одобрени проектни предложения по подмярка 6.3 от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020 г. като се акцентира върху подаване на заявки за второ плащане.

 

Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация!

Линк за регистрация: https://forms.gle/w72LzsgpU3ZyZzPu9

Линк за достъп:  https://us06web.zoom.us/j/87857017329

ID за семинара: 87857017329

 

За допълнителна информация и въпроси  може да се свържете с г-н Ганчо Ганчев (координатор на ТОО на НССЗ в гр. Ст. Загора), тел.: 0885 859 020, е-mail: stara_zagora.m@naas.government.bg/ agrozona.bg

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG