Изпълнителният директор на „Сийдър" номинирана за Forbes DNA of Success Forum and Awards 2023

Изпълнителният директор на „Сийдър
Изпълнителният директор на фондация „Сийдър“ Александрина Димитрова е номинирана за престижните награди Forbes DNA of Success Forum and Awards 2023.

Участието ѝ в категория Female Leader е признание за приноса ѝ към устойчивото развитие на „Сийдър“ през годините, в които тя управлява организацията. Под нейно ръководство фондацията успя да увеличи значително броя на социалните услуги, които управлява, децата и младите хора, на които помага, както и мрежата си от дарители. В този период бяха изградени Борд на директорите и Консултативен борд, състоящи се от професионалисти, подкрепящи каузата чрез експертизата си и контактите си в бизнес средите. Социалните услуги на „Сийдър“ са давани за пример от колеги от България и чужбина и са наградени от Държавната агенция за закрила на ,foдетето за устойчиво развитие в областта на подпомагането на деца.
Победителите в наградите ще бъдат обявени на 11 октомври по време на официална церемония. Междувременно Александрина е включена и в Наградата на публиката, която се връчва на кандидата, събрал най-много гласове. Подкрепете я като гласувате за нея тук https://forbesbulgaria.com/events/forbes-dna-of-success-forum-awards-2023/audience-choice-award/ до 29 септември. /ngobg.bg

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG