SofiaCoin награждава най-активните в Европейска седмица на мобилността

SofiaCoin награждава най-активните в Европейска седмица на мобилността

Асоциацията за развитие на София насърчава всички граждани на София да се включат и в таз годишното издание на събитието „EuropeanMobility Week", което ще се проведе от 16 до 22 септември. Двама от най-активните потребители на приложението SofiaCoin ще имат възможност да получат награда.

Един от начините, по които всеки от нас може да помогне за спестяване на енергия и опазване на околната среда, е чрез придвижване пеш или с велосипед. И тук влизa SofiaCoin, популярното приложение за мобилност в града.

Потребителят, който премине най-голямо разстояние с велосипеда си през „EuropeanMobility Week", ще получи страхотна награда - картина от скандинавски мъх, предоставена от MOSSaika.  А най-активния пешеходец ще получи карта подарък за театър Възраждане, съдържаща два билета за постановка по ваш избор.

Всички участници, регистрирани в приложението имат равни шансове за победа. Събират се и се изчисляват километрите, изминати само по време на Седмицата на мобилността (16-22.09.2023г.), така че всички имат равни шансове да спечелят, независимо дали имат или не натрупани километри преди този период!

И тази година град София ще се включи в „EuropeanMobility Week" - инициативата, която призовава гражданите да се ангажират с устойчиви форми на транспорт и ефективна употреба на енергията. Кулминация на инициативата е Денят без автомобили, който се отбелязва на 22 септември.

EuropeanMobility Week и инициативата на SofiaCoin предоставят отлична възможност на гражданите на София да се ангажират с по-устойчив начин на живот и да подкрепят усилията за опазване на околната среда. София може да стане по-чист, по-здравословен и по-приятен град за всички нас, и всеки може да допринесе за този процес. Не забравяйте да изтеглите SofiaCoin и да се включите в състезанието за най-активния пешеходец или велосипедист през Седмицата на мобилността. Нека заедно спестим енергия и направим София по-чисто и устойчиво място за живеене!/ngobg.info

 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG