Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ с отличие в Годишните Национални Награди “Бранд на България”

Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ с отличие в Годишните Национални Награди “Бранд на България”
На 04.04.2024 г. Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ беше отличена с награда във II-рото издание на Годишните Национални Награди “Бранд на България” в Интер Експо Център, гр.София.
Участваха организации в 20 бизнес направления, покриващи над 10 бранд категории и оценени от 6 членна комисия с председател г-н Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център. Началото на церемонията беше поставено с атрактивен дискусионен панел “Бъдещето пред Брандовете на България и устойчивото бизнес развитие на страната ни”.
Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ получи награда в категорията: „Организация с нестопанска цел“ за приноса си към защита на безопасността и здравето на служителите във всички производствени процеси в България и целенасочено популяризиране на професията „Специалист по безопасност и здраве при работа“.
Наградата беше връчена на г-н Стоян Димитров - Маркетинг мениджър на „Бултекс 99“.
„Бултекс 99“ е ключов партньор на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ от 2011 г.. По време на церемонията Стоян Димитров изказа благодарност за признанието и подчерта съществения принос на организацията за подобряване на условията на труд в България.

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG