Пълно доверие и професионализъм с опит! Viara Nenova може да превърне дома ви в приказка!

Пълно доверие и професионализъм с опит! Viara Nenova може да превърне дома ви в приказка!

Пълно доверие и професионализъм с опит!

 

Viara Nenova може да превърне дома ви в приказка!

 

Само го пожелайте!

 

Ето как живеят хората, които искат да спестят времеза да приключат с работния си ден спокойно. От опит препоръчвам, всеки да се замисли, колко пари и време губи докато почиства основно дома си... По-голямата част от вас приятели, работят по цял ден. Представете си как дома ви или почивната ви вила се превръщат в оазис, а не в място, на което не ви се стъпва само като си помислите каква лудница е!

 

 

Докато работим,печелим парите си, докато губим време и се пренатоварваме с почистване, губим енергия за работата си....съответно губим пари.

 

С лек "мениджмънт" на ежедневието, нещата стават по-лесни и вие намирате търсеното... Помислете наистина колко пари губите, докато се отдавате на задължителното в дома, как офиса и работното ви място губи от вашата умора...

 

Доказано в цял свят е, че дори да нямате работа, вашият ден е зает с вашите мисли, идеи за развитие, няма значение на какво!

 

ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА! ТОВА Е СЪВЕТ от ОПИТ!

 

Тук ще кажете, че мога да си го позволя, затова се изказвам така? Не,не мога всеки ден, но когато ми се налага, намирам начин да го направя. Ще споделя нещо - домашната ни помощница е най-добрият ни приятел в Мароко.

 

Заплащането и е далеч под минимума за България... Представете си домът си чист и подреден след всеки тежък работен ден само за 300 лв. на месец. Ще кажете-знаеш ли колко пари са това?! Да! Зная,защото бих ги загубила,ако изразходя енергията и психиката си в това да почиствам, готвя и когато посрещам гости да съм скапана,след цял ден шетане в къщи.Съответно сумата, която заплащам за месец ми осигурява двойни приходи... 

 

Рентабилното мислене е в основата на всеки успех! Толкова от мен!

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG