Оплюха българката на „Мис Вселена”

Оплюха българката на „Мис Вселена”

Фенове оплюха носителката на титлата „Мис Вселена България” Кристина Георгиева след края на конкурса „Мис Вселена 2014”, спечелен от колумбийката Паулина Вега, пише „Телеграф”. Причината е, че нашенката не успя да влезе в престижните първи 15 места от 87 участнички.Коментарите в социалните мрежи са разбиващи. Сред тях има мнение, че „ мис България не може да ходи с тези крака” и „вижте как си преплита краката”. Феновете се подиграват и на английския й език, както и на малкото думи, които използва. Сред мненията има и положителни, но те са капка в морето.

Това е поредния провал на родни красавици, избирани уж обективно на различни конкурси у нас, като това отново хвърля сянка върху организаторите и спечелилите първото място.

Коментари

  • 20.09.2015, 09:41
    Също съм чел, че- в Теория на Големия взрив и т.н -не става ясно, как се е появила Вселена в началото, как се е появила температурата във Вселената ,как се е появила първата молекула (и това от което молекулата - е била съставена) и/или молекули и т.н във Вселената ( без да има кой да създаде тях)- защото видимо нещо съществуващо не може да се появи от нищо- Вселената не може да се появи сама от нищо, нито материя е създала материя (защото и нея трябва да създаде някой)- Вселената можеда бъде създадена само от нещо, което е съществувало винаги (иначе винаги ще се питаме- а кой е създал него, а него и пак ще стигнем до извода, че в началото трябва да има нещо, което е съществувало винаги без някой да го е създал) преди Вселената (без някой да го е създал) и то нещо, което не е материя (защото и нея трябва да създаде някой)- така, че единствения възможен вариант е Вселената да е създадена от Дух, който е съществувал винаги (без някой да го е създал) и винаги ще съществува- както в Библията е описан Бог - пиша, това уточнение, само на базата на нормалната логика.
    човек
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG