Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Вяра“

Дупничанинът Страхил Влахов намери портфейл с 800 лв. и документи и ги върна в полицията, преживява със 152 лв.

Пенсионер от Дупница намери портфейл с пари и лични документи и ги предаде на полицията. Жестът е на 77-годишния Страхил Влахов, който намерил загубеното портмоне в събота сутринта. По данни на полицията в портфейла е имало малко над 800 лв., който заедно с личната карта и останалите документи са предадени на притежателя им – жена от Сапарева баня. „Пред кафенето срещу ГУМ намерих голямо червено портмоне и веднага попитах хората, които бяха около мен, дали не е тяхно.

 

70 години любов! Дядо Димитър Аврамов изненада с цветя, парфюм и целувка съпругата си Траянка за ЧРД, 15 минути след полунощ в Петрич

Възрастна двойка от Петрич със 70-годишен брак зад гърба си предизвиква респект и уважение сред местните жители в града. Петричани са възхитени от любовта на баба Траянка и дядо Димитър Аврамови, които пък казват, че да обичаш и да бъдеш обичан, е най-голямото щастие на света.

 

Подпалиха 4 коли на автомонтьора Александър Иванов, баща  на 3 деца, в Пиперков чифлик, основната версия – отмъщение

Четири коли на ул. „Васил Левски“ в кюстендилското село Пиперков чифлик изгоряха до неузнаваемост, съобщиха от полицията. Едно от возилата е било оставено за ремонт пред къщата на автомонтьора Александър Иванов Андонов (45 г.).

 

Паника в Петрич! Ченгета отцепиха ул. „Иван Вазов” заради изоставен куфар пред магазин за фаянс, бомба не намериха

Изоставен куфар на ул. „Иван Вазов“ в центъра на Петрич вдигна на крак полицията вчера сутрин. Куфарът бил поставен пред затворен магазин за строителни материали от гражданин, живеещ в близост до търговския обект, информираха източници. Чантата била видяна случайно от мъж, който по това време отивъл на работа. Той веднага подал сигнал на тел. 112 за съмнителната находка и на мястото светкавично били отзовани екипи на полицията в южния град.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG