Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Вяра“

Резил! 20 бабички начело с архитект Адрияна Велева  посрещнаха легендите на „Сигнал” в Дупница, водещата Маргарита Петрова забрави да ги представи, изпълнителите пяха с мръсни дънки и маратонки, Данчо Караджов поздрави презрително празния площад със „Здравей, Дупниц-О-О-О-О-О!”

С дочени панталони и раздърпана риза архитект Адрияна Велева се въртеше в кръг и игра кючек под ритъма на хеви рок на легендарната рок група „Сигнал” в центъра на Дупница. Известната дупнишка проститутка Мара Смъртта кълчеше кривите си бедра недалеч от сцената заедно с още 20-ина бабички, които крещяха истерично, като повечето лъхаха на алкохол и изпадаха в транс.

 

Фирма „Ливел” в Долна баня дължала 3000 лв. на кюстендилски строител, Ризо Иванов: Поисках договор и ме изритаха, рискувах живота си 6 м под земята, щяха да плащат по 6 лв. за кв.м изкопан мръсен канал, а те ми дават 1,50

3000 лв. дължи фирмата на Стефан Стефанов „Ливел“ в Долна баня на 46-годишния строител Ризо Иванов от кюстендилския квартал „Изток“, каза пред „Вяра” Иванов. По думите му парите ги изработил от месец октомври досега на обект „Къща за гости за развитие на селски туризъм” в Долна баня. Собственик на обекта е Емил Александров от София.

 

С рамо от дупничанина Камен Иванов и 15 гласа „за” ВСС  избра Аделина Алексиева за прокурор №1 в Перник

Аделина Борисова-Алексиева е новият ръководител на Пернишката районна прокуратура. Тя бе избрана на заседание на Висшия съдебен съвет с 15 гласа „за”, 1 „против” и нито един „въздържал се”. Кандидатът бе подкрепен от членовете на ВСС – дупничанина Камен Иванов и Милка Итова, които се позоваха на атестацията й, дългогодишния й стаж и управленски опит, становището на Комисията по професионална етика и превенция на корупцията към ВСС, както и изразеното становище за необходимостта от промени в ЗСВ по отношение провеждането на конкурси за решаване кадровия недостиг в органите на съдебната власт.

 

Кметът на Самоков Владимир Георгиев заведе на екскурзия за 3 дни в Турция антураж от 40 подчинени, хората питат: С какви пари си позволявате този пир

Кметът на Самоков Владимир Георгиев организира екскурзия на около 40 души от общинската администрация до Истанбул и вчера отпътуваха за Турция. Екскурзиантите тръгнаха рано-рано 6 часа сутринта, воаяжът им ще продължи 3 дни. Всички общинари се натовариха на един автобус на туристическа агенция от Дупница. В антуража на Владимир Георгиев са заместник-кметовете, висши администратори, секретарят на община Самоков Ангелина Вангелова и още около 40 служители от общинската администрация.

 

Бракониерът Лазар Юруков от Разлог опита да прегази с джип горския Георги Жегов, плаши го с убийство

Горският стражар Георги Жегов от Разлог стана жертва на невиждана агресия от страна на контрабандиста рецидивист Лазар Юруков. Жеков е заплашен с убийство, срязани са гумите на джипа му, за малко да бъде прегазен. Ужасяващата случка вдигна на крак полицията в Разлог.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG