ПЪРВИЯТ ВИПУСК ОТ АБСОЛВЕНТИ 2020 НА ФИЛИАЛА НА РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В ГРАД ВИДИН ПОЛУЧИ СВОИТЕ ДИПЛОМИ НА ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ.

ПЪРВИЯТ ВИПУСК ОТ АБСОЛВЕНТИ 2020 НА ФИЛИАЛА НА РУСЕНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ В ГРАД ВИДИН ПОЛУЧИ СВОИТЕ ДИПЛОМИ НА ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ.

На 25 септември  2020г., във Филиала на Русенския университет в град Видин се проведоха тържествата по откриване на Новата академична година и дипломирането на Първия Випуск с абсолвенти 2020.

Над осемдесет абсолвенти получиха дипломите си, като четири от тях са първенци на своите специалности, а един е пълен отличник. Броят на първокурсниците за академичната 2020/2021 година е 160, а общият брой на студентите е над 600.

Грамота и почетен знак на Русенския университет беше връчена  на областния управител на Област Видин г-н Момчил Станков.

Д-р Цветан Ценков беше удостоен с почетна грамота на Русенския университет.

Грамоти за принос към създаването и утвърждаването на Филиал Видин получиха още 13 ръководители на институции, допринесли за създаването и утвърждаването на Филиала на Русенския университет в град Видин.

Церемонията приключи с обща снимка на дипломантите, ръководството и гостите. По стара академична традиция абсолвентите хвърлиха шапките си високо нагоре, накъдето са устремени техните мечти и надежди.

 

 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG