„Августиада“ отново събра почитателите на вино и кулинарни изкушения в Стара Загора

 „Августиада“ отново събра почитателите на вино и кулинарни изкушения в Стара Загора

За девети път в Стара Загора се провежда Фестивалът на виното и културното наследство „Августиада“. За пръв път т. г., заради епидемичните мерки, изложението се организира на открито на Античната улица в центъра на града. И това издание е съпроводено с разнообразна културна програма с участието на Държавна опера Стара Загора и други музикални състави. Организатори на Фестивала са Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора и с помощта и съпричастието на още десетки фирми и организации.

Над 30 елитни винарни участват в изложението. Представени са производители и дистрибутори на храни, които предлагат интересни и нови кулинарни продукти на жителите и гостите на Стара Загора. За пръв път т. г. са показани и действащи занаяти.

Всяка година се увеличава международното участие, като в изложението се включват винарски изби от балканските страни. Тази година международен акцент на „Августиада 2020“ е Франция.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG