ПРОДЪЛЖАВА ОБНОВЯВАНЕТО НА МАТЕРИАЛНАТА БАЗА НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ХАРМАНЛИ

ПРОДЪЛЖАВА ОБНОВЯВАНЕТО НА МАТЕРИАЛНАТА БАЗА НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В ХАРМАНЛИ
Един от основните приоритети на ръководството на Община Харманли е обновяването на материалната база в детските градини. „Искаме всички детски градини в общината да са модерни и приветливи за децата. Нашите деца заслужават само най-доброто“, казва кметът Мария Киркова.
Нови цветни олекотени завивки и възглавници радват малчуганите в спалните помещения. За улеснение в приготвянето на храната е закупен нов професионален планетарен миксер. Уредът вече е на разположение за персонала на основната детска кухня, захранваща детските градини и техния филиал в с. Върбово. Като основно предимство, което отчитат готвачите е перфектният помощник при разбиване и разбъркване на по-големи количества - например за омесване на тесто за домашно приготвени мъфини, питки, бисквити или кекс.
Последният останал стар стерилизатор е подновен с нов. Община Харманли предостави и 9 нови мултимедийни устройства, както и нови лаптопи за директорите на детските заведения. За една от градините е осигурено мултифункционално устройство (принтер, копир, скенер) поради липсата на подобен апарат. Закупени са и три нови шредера за документи.
Средствата са осигурени от общинския бюджет.
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG