Райт Клийнинг ООД предлага пране на мека мебел

Райт Клийнинг ООД предлага пране на мека мебел

Уникалното при машинното почистване на мебели е, че мръсотията изцяло се „извлича” и съответно премахва от дамаската и основите на меката мебел. Вашите кресла, дивани, табуретки и легла ще бъдат идеално почистени в дълбочина.

Нещо повече – с машинното почистване на мебели Ви пестите пари, и време!

Един път възползвали се от услугата, потребителите ни дълго време се радват на безупречен ефект и почти искряща чистота. Освен това, технологията и препаратите, които пускаме в употреба, са напълно безвредни за домашната среда. Не е нужно да се притеснявате, че няма да успеете да възвърнете хигиената вкъщи само защото имате малки деца или домашни любимци, които не биха понесли токсичните изпарения и вредните влияния на по-силните препарати.

Посредством машинното почистване, екипът на нашата фирма за професионално почистване впръсква гореща вода и инновативни хигиенизиращи продукти под налягане. Малко след като подействат в дълбочина на съответната мека мебел, те се изсмукват обратно – заедно с микробите, мръсотията, праха и всичко ненужно, което е полепнало в дамаската или тапицерията. Именно така свежестта, здравословната среда, красотата и комфортът са гарантирани за Вас, Вашия дом и Вашето любимо семейство!

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG